We're passionate about mobilephones and how to protect them...

Nordic Shield er et dansk etableret skærmbeskyttelses brand, som blev grundlagt i 2019 af et team, der ønskede at udvikle et skærmbeskyttelses produkt, som var både mere innovativt og ikke mindst mere beskyttende end nogle af de hidtil sete produkter på markedet.

Med det som motivations faktor har Nordic Shield i dag udviklet unikke skærmbeskyttelses produkter til mobiltelefoner og tablets, som med den nyeste teknologi og innovation beskytter din enhed bedre end noget andet skærmbeskyttelses produkt på markedet.

What we offer

Hos Nordic Shield har vi lanceret en lang række produkter til din iPhone, Samsung Galaxy eller Huawei enhed. Vi har både udviklet traditionelle top-kvalitets skærmbeskyttelses produkter 9X stærkere end skærmen på din smartphone og nye innovative produkter, som vores nyeste skud på stammen: BomberGlass. BomberGlass er et skærmbeskyttelses produkt med en kant af gummi, der beskytter både skærmen og din smartphone. Du kan betragte det som en blanding af et cover og et panserglas – bare meget mere elegant.
  • Kompatibelt med iPhone modeller
  • Kompatibelt med Samsung Galaxy modeller
  • Kompatibelt med Huawei modeller
  • 9H Hardness
  • 100% Touch
  • Beskytter mod slag og ridser
Nordic Shield logo guld stort

Happy customers

[dt_testimonials_carousel dis_posts_total=”3″ content_bg=”n” post_content_paddings=”0px 2px 20px 2px” img_max_width=”70px” img_border_radius=”500px” slides_on_wide_desk=”1″ slides_on_desk=”1″ slides_on_lapt=”1″ slides_on_h_tabs=”1″ item_space=”50″ post_title_font_style=”normal:normal:none” post_title_bottom_margin=”0px” testimonial_position_font_style=”normal:normal:none” content_font_style=”normal:normal:none” content_font_size=”17px” content_line_height=”29px” content_bottom_margin=”0px” next_icon=”icon-ar-018-r” prev_icon=”icon-ar-018-l” arrow_icon_size=”16px” arrow_bg_width=”32x” arrow_bg_height=”32px” arrow_border_width=”2px” arrow_icon_color=”#2e2b36″ arrow_border_color=”#2e2b36″ arrows_bg_show=”n” arrow_icon_color_hover=”#ffffff” arrow_border_color_hover=”#2e2b36″ arrow_bg_color_hover=”#2e2b36″ r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 1px” r_arrow_v_position=”bottom” r_arrow_h_position=”left” r_arrow_v_offset=”0px” r_arrow_h_offset=”40px” l_arrow_icon_paddings=”0px 1px 0px 0px” l_arrow_v_position=”bottom” l_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_h_offset=”0px” arrow_responsiveness=”no-changes” category=”” css_dt_testimonials_carousel=”.vc_custom_1572446223389{margin-bottom: 40px !important;}”]

Et SHIELD til enhver smartphone!

Find det Nordic Shield der passer til din enhed.

Nordic Shield

Case Friendly – Edge to Edge – Superior Protection

Har du nogle spørgsmål?

info@nordicshield.dk

+45 65 90 77 66