Case Friendly

Alle skærmbeskyttelses produkter fra Nordic Shield er Case Friendly. Dvs. at du altid kan benytte dig af et cover efter du har monteret dit Nordic Shield beskyttelsesglas. Det har ikke nogen betydning om du bruger et Standard Fit Clear eller et Full Cover beskyttelsesglas fra Nordic Shield. Alle Nordic Shield skærmbeskyttelses produkter er Case Friendly!

Shock-proff Resistant

Nordic Shield skærmbeskyttelse beskytter din smartphone mod markante slag og stød. Alle Nordic Shield produkter er blevet gennemtestet og udviklet til, at kunne modstå 5 gange mere slagkraft end et standard beskyttelsesglas. Nordic Shield er bl.a. blevet testet med en ‘Ball drop test’ 64g fra 190 cm op til flere gange.

Scratch-Resistant

Når du montere et Nordic Shield på din smartphone, er den samtidig garanteret en markant bedre beskyttelse og en længere levetid. Alle Nordic Shield skærmbeskyttelses produkter er nemlig Scratch og Shatterproff-Resistant. Det betyder, at din smartphone vil kunne modstå diverse slag og ridser.

Oleophobic layer

Alle Nordic Shield skærmbeskyttelses produkter indeholder et oleophobic layer. Det betyder, at beskyttelsesglasset virker antibakterielt og nemt modstår bakterier eller væsker. Samtidig virker glasset også fingeraftryks afvisende. På den måde undgår du fedtpletter på din skærm.

Easy Installation

Synes du det er en udfordring af montere dit skærmbeskyttelse? Vi har gjort det nemt med vores Nordic Shield monteringsramme, som du også kan købe på NordicShield.dk. Med en monteringsramme kan du nemt og hurtigt montere dit skærmbeskyttelses produkt, og du er garanteret en perfekt montering hver gang!

Silicone Edge BumperGlass™ Feature

Nordic Shield Silicone Edge med den unikke BumperGlass Feature, er den første og eneste af sin slags på det danske marked. Nordic Shield Silicone Edge med BunmperGlass Feature, er udviklet med de samme specifikationer, som alle andre Nordic Shield produkter. Med derudover er produktet også designet med den unikke silikone kant, som er hævet 0,2-0,3mm over beskyttelses glasset. Nordic Shield Silicone Edge beskytter din iPhone optimalt fra kant til kant, og giver dig samtidig et markant bedre greb om din iPhone.